Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge genomineerd voor European Powerboat of the Year 2015

De Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge is genomineerd voor European Powerboat of the Year 2015 in de categorie waterverplaatsers.

De toekenning van deze award is gebaseerd op het oordeel van toonaangevende internationale vakjournalisten uit Duitsland, Italië, Noorwegen, Zwitserland, Nederland, Frankrijk en Oostenrijk, die in diverse categorieën producten voordragen voor de award. Zij testen op kwaliteit, productinnovatie, prijs-/kwaliteitverhouding, vaareigenschappen en constructie.

De uitreiking van de award zal plaatsvinden tijdens de openingsceremonie van Boot Düsseldorf, op zaterdag 17 januari 2015.

Linssen Proefvaardagen 2014
Wie de Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge zelf wil ervaren, kan dit weekend naar de Linssen Proefvaardagen. Van 4 tot en met 6 oktober 2014 worden deze dagen gehouden op de werf in Maasbracht. Naast de genomineerde boot is er een zestal andere Linssen-jachten die deze dagen klaarliggen voor een of meerdere proefvaarten. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie vindt u op www.linssenyachts.com

terug