Bolt Internationaal Boottransport breidt aantal beschikbare cradles flink uit

Bolt Internationaal Boottransport breidt haar dienst uit om sloepen, motorjachten en zeiljachten bij de eigenaar thuis of op elk gewenste locatie te stallen. Hiervoor heeft Bolt het aantal beschikbare cradles flink uitgebreid.

Deze bokken zijn op maat gemaakt voor de zelf ladende en lossende trailer. Zo kan Bolt de boot extra gemakkelijk op de aangewezen plaats brengen. Dit kan bij wijze van winterstalling, maar ook om comfortabel thuis aan de boot te werken. Wat laatste jaren ook regelmatig voorkomt, is dat de boot thuis of op een andere locatie voor langere periode gestald wordt, om een jaar over te slaan wegens gezinsuitbreiding of om te wachten op betere tijden om een boot te verkopen.

U kunt natuurlijk zelf voor losse bokken met stophout zorgen, maar u kunt deze ook huren bij Bolt Transport voor de periode die u wenst. Wij kunnen boten vervoeren tot een gewicht van 22 ton en er is geen extra kraan nodig om de boot in uw loods, op uw buitenterrein of oprit te plaatsen.

Meer informatie www.boltboattransport.com

terug