Yamarin introduceert nieuwe Yamarin Cross Bow Rider

Met trots presenteert Yamarin de nieuwe Yamarin Cross 64 Bow Rider, een compleet nieuwe boot die perfect past in de Yamarin Cross Bow Rider line up. De nieuwe Cross 64 Bow Rider is een allround motorboot, geschikt voor dagtrips, maar tevens geschikt als visboot. Aan elk detail is duidelijk te zien dat de Yamarin Cross 64 Bow Rider puur, praktisch en functioneel is opgebouwd waarbij vaarplezier en veiligheid een belangrijke rol speelde tijdens het ontwerp. De boot is geschikt voor 8 personen. Aanbevolen vermogen voor de Yamarin Cross 64 Bow Rider, 84,6 kW (115 pk) – 94 kW (150 pk).

Bij de nieuwe Yamarin Cross 64 Bow Rider ligt de focus op functioneel design en optimaal vaargemak. De nieuwe boegvorm vergemakkelijkt instappen en door de hogere relings zullen u en uw passagiers zich nog veiliger kunnen verplaatsen. Daarnaast heeft de boot een comfortabele L-vormige bank met een rugleuning op de boeg en een ruime opbergbox die, indien nodig, eenvoudig kan worden verwijderd tijdens het vissen. De nieuwe Yamarin Cross 64 Bow Rider is ook voorzien van praktische op- en afstap mogelijkheden, dit zowel aan stuur- als aan bakboord, ideaal voor als de boot aan de wal ligt.

De Yamarin Cross 64 BR is voorzien van een stevige meer rechtop staande voorruit, dit in combinatie met de lange zijruiten zorgt mede voor extra bescherming tegen de wind en creëert meer vaarcomfort op hogere snelheden, ook voor uw passagiers. Offshore stoelen bieden voor zowel de bestuurder als passagier goede zijdelingse steun in de rug. Extra vulling in de kussens is toegevoegd voor nog meer vaarcomfort. Aan dek zijn op praktische plekken ingebouwde houders voor de stootkussens geplaatst.

De open ruimte op het achterdek is voorzien van een 6-persoons U-bank met een comfortabele rugleuning. Verlangt men naar meer bewegingsruimte op het achterdek van de boot , dan klapt u heel eenvoudig de U-bank aan stuurboordzijde weg. Daarnaast is de U-vormige bank eenvoudig te veranderen in een ruim zonnebed. Een interessante eigenschap van de Yamarin Cross 64 Bow Rider is dat de boot ook een ruim, afsluitbaar dashboardkastje en ruimte voor een koelbox heeft.

De levertijd en adviesverkoopprijs van de Yamarin Cross 64 Bow Rider zal in een later stadium bekend gemaakt worden.

terug