Vijf primeurs op de Linssen Yachts Boat Show 2014

Van zaterdag 22 november t/m maandag 24 november organiseert Linssen Yachts in Maasbracht voor de 16e keer de jaarlijkse Linssen Yachts Boat Show. Als er ooit een goed moment was om naar deze unieke jachttentoonstelling te komen kijken, dan is het nu wel. Er staan dit jaar maar liefst vijf nieuwe jachten opgesteld, met als absolute primeur de Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse.

• WERELDPRIMEUR: Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse
• WERELDPRIMEUR: Grand Sturdy 30.9 AC Brilliant
• WERELDPRIMEUR: Grand Sturdy 40.9 AC Brilliant
• PRIMEUR: Classic Sturdy 36 Sedan Deckbridge
• WERELDPRIMEUR: Classic Sturdy 42 Sedan
• Grand Sturdy 34.9 Sedan
• Grand Sturdy 45.9 AC
• Range Cruiser 450 Sedan Wheelhouse

9-serie; de Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse
Dé wereldprimeur die u gezien moet hebben, is het nieuwe vlaggenschip van Linssen: de Grand Sturdy 52.9 AC Wheelhouse. Dit jacht heeft een unieke indeling: een riante voor- en achterkajuit met tweepersoonsbed, toilet en douche en een middenkajuit met twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed. De dinette en U-vormige pantry bevinden zich tussen salon en achterkajuit, waar een grote raampartij voor voldoende lichtinval zorgt. De royale salon, met ruime L-bank, clubzetels en ruime kasten, biedt alle comfort die u zich maar kunt wensen.
De 52.9 is eveneens leverbaar in Variotop®-uitvoering.

Brilliant Edition
In de Linssen-9-serie worden naast de 52.9 ook de jubileummodellen 30.9 AC Brilliant Edition en 40.9 AC Brilliant Edition gepresenteerd, die zijn ontwikkeld ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum van Linssen Yachts. Deze modellen zijn nu nog aantrekkelijker, met een verfrissende interieur- en exterieurstyling en nóg completere specificaties, tegen een aantrekkelijke jubileumprijs.

Classic Sturdy-serie
De Classic Sturdy-serie is inmiddels een volwassen en bijzonder complete serie van 28’ tot 46’. Afgelopen zomer is de 36 Sedan Deckbridge gepresenteerd bij de Linssen-importeur voor Zwitserland, Nasta Marine, en op de najaarsbeurzen Hiswa te Water, Interboot en Hanseboot. Dit jacht staat in november natuurlijk ook op de Linssen Yachts Boat Show. Daarnaast presenteren we de 42 Sedan, met een bijzonder ruime voorkajuit en optimale salonindeling.

Bent u op zoek naar een motorjacht? Heeft u al een jacht en bent u op zoek naar iets anders? Heeft u een zeiljacht en overweegt u over te stappen op een motorjacht? Heeft u een sloep en denkt u aan een motorjacht met gesloten kajuit, toilet en douche? Kom dan naar de Linssen Yachts Boat Show. Onze medewerkers en internationale vertegenwoordigers geven graag antwoord op al uw vragen.

Bovendien is het uitgebreide aanbod aan nieuwe jachten niet het enige. U kunt hier namelijk ook een indruk krijgen van onze gebruikte motorjachten en informatie inwinnen over chartermogelijkheden bij het Linssen Boating Holidays®-netwerk. Via dit netwerk kunt u een Linssen-jacht huren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Ierland en Slovenië/Kroatië.

De Linssen Yachts Boat Show 2014 begint op zaterdag 22 november en eindigt op maandag 24 november 2014.
De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie vindt u op www.linssenyachts.com

terug