Vanclaes Basic RVS boottrailer gaat de concurrentie aan

Boottrailer fabrikant Vanclaes BV uit Alphen aan den Rijn lanceert begin september haar nieuwe lijn Vanclaes Basic RVS boottrailers op de Hengelsport Outdoor Fair 2014 in Mourik bij Tiel. Met de tweede lijn roestvast stalen, laag geprijsde boottrailers, gaat Vanclaes de concurrentie aan met de gevestigde orde op de Europese markt.

De Vanclaes Basic RVS boottrailer is uniek, in de eerste plaats omdat hij volledig vervaardigd is uit roestvast staal, maar ook vanwege de olie gevulde wiellagers bij de ongeremde trailers en bij de schijfgeremde trailers en zeker niet te vergeten de inmiddels befaamde waterdichte LED verlichting zonder lichtbalk. Bij een Vanclaes hoeft er dus geen lichtbalk verwijderd te worden bij het in en uit het water laten. De streep- en krasvrije rollers van de Vanclaes Customshop boottrailer zien we ook terug op de Vanclaes Basic RVS boottrailer.

De kwalitatief hoogstaande en functioneel rijk uitgeruste Vanclaes Basic RVS boottrailers hebben een prijsstelling die ligt onder die van andere kwaliteitsmerken in Europa. Niet de prijzen van hun meest opgeklopte versies, maar de prijzen van de budget, economy en basic uitvoeringen van de concurrentie. Dus lagere prijzen voor kwalitatief betere en functionelere producten.

Vanclaes kreeg vorig jaar met de lancering van haar custom built boottrailers wereldwijde aandacht, mede door het winnen van de prestigieuze DAME Award op de METS te Amsterdam. “Deze, met niets anders op de boottrailer markt te vergelijken Vanclaes Customshop boottrailer, verkoopt zowel in Nederland als in de landen om ons heen, volgens verwachting goed”, aldus directeur en eigenaar Stian Duijvelaar. “Met de Vanclaes Customshop boottrailer bedienen wij het topsegment van de markt, met de Vanclaes Basic RVS boottrailer gaan wij ook op de volumemarkt volop concurreren met bestaande Europese aanbieders.”

De Vanclaes Basic RVS boottrailer heeft een bijzonder compleet leveringsprogramma voor alle type en klasse boten met vele aanvullende accessoires en opties.
De boottrailer is inmiddels in de voorverkoop bij de diverse Vanclaes verkooppunten.

Vanclaes, de nieuwe generatie boottrailer
Stian Duijvelaar: “Een boot op een trailer vervoeren, is niet nieuw. Wel nieuw is het gebruik van een volledig RVS chassis en natuurlijk onderdelen zoals: de waterproof verlichting die een aparte lichtbalk overbodig maakt, waterdichte olie gevulde wiellagers, mogelijkheid voor schijfremmen, standaard kras en streepvrije rollers. Al deze en andere innovaties maken de Vanclaes boottrailers met recht de nieuwe generatie boottrailer.” Vandaar het motto ‘Vanclaes, de nieuwe generatie boottrailer’.

www.vanclaes.com 

terug