Splitshandboek uitgereikt aan Roy Heiner op de HISWA te water

Het eerste exemplaar van het Handboek splitsen van moderne lijnen van auteur Jan-Willem Polman is dinsdag om 13.00 uur op de HISWA te water uitgereikt aan de bekende wedstrijdzeiler en topsportcoach Roy Heiner. Het boek behandelt een breed scala aan mogelijkheden om lijnen en tuigage te verbeteren en vormt ook voor fanatieke wedstrijdzeilers een hulpmiddel op weg naar betere prestaties.

Voor Roy Heiner, behalve zeiler ook eigenaar van Team Heiner, past het boek in de voortdurende zoektocht naar betere prestaties. Het op de hoogte blijven van nieuwe technieken en materialen draagt daar in hoge mate aan bij. Daarnaast kan de moderne vloot wedstrijdschepen die Team Heiner in Lelystad in eigen beheer onderhoudt, profiteren van de in het boek beschreven technieken.

Auteur Jan-Willem Polman zal later dit jaar aan de hand van dit boek een workshop lijnen splitsen gaan geven aan de trainers en schippers van Team Heiner.

www.hollandia-boeken.nl

terug