Gently 40’ Lausanne van Serious Yachts als wereldprimeur op Boot Düsseldorf

Door continu te blijven luisteren naar vragen vanuit de markt speelt Serious Yachts in op de wensen van haar klanten. Met de opening van een kantoor in Zwitserland (Bottighofen) leek het slechts een kwestie van tijd dat er een model kwam speciaal voor de Zwitserse markt: de Gently 40’ Lausanne. En daarvan is de bouw inmiddels gestart.

De Zwitserse meren vragen om een speciale aanpak. De afmetingen van de ligplaatsen bijvoorbeeld, die zijn aan een beperkte breedte gebonden. Serious Yachts speelde daarop in door de Gently 40’ Lausanne te ontwikkelen. Het jacht heeft een vrij unieke lengte en breedte-verhouding. De Gently 40’ is 12,06 meter lang en 3,60 meter breed.

De door Arnold de Ruyter getekende 40-voeter heeft de kenmerkende klassieke Gently-lijnen gecombineerd met moderne techniek en een mate van afwerking die we vooral kennen uit de wereld van de megajachten.

Op dit moment is de Gently 40’ Lausanne in aanbouw op de werf. Het eindresultaat zal in januari als wereldprimeur op Boat Düsseldorf 2015 te zien zijn.

www.seriousyachts.nl

terug