Eerste dealercontract voor DutchCat

DutchCat heeft haar eerste dealercontract gesloten op woensdag 3 september 2014. AvalonYachts uit Huizen zal DutchCat vertegenwoordigen in China. Als passende locatie voor de ondertekening werd gekozen voor de HISWA te Water in Amsterdam waar beide directeuren Jan van Eck en Hugo van Schaik het wederzijdse vertrouwen met een handtekening bevestigde.

DutchCat is een nieuw en innovatief Nederlands merk schip. De catamaran rompvorm met een lengte van 12,5 meter en een breedte van 4,9 meter maakt het mogelijk met de DutchCat zowel op volle zee als op binnenwateren te varen. Zelfs een doorvaart door Frankrijk is mogelijk. De catamaran rompvorm staat bekend om haar uitermate stabiele vaargedrag en zeer lage energieverbruik. Daarnaast biedt de DutchCat enorm veel gebruikerscomfort door de bijna 30m2 geheel vlakke vloer, een stahoogte van 2,2m, rondom zicht en de mogelijkheid tot veel inbreng door de eigenaren.

De DutchCat is leverbaar met 6 verschillende aandrijflijnen waaronder een 100% elektrische waarmee een hele dag kan worden gevaren, drie hybride lijnen en 2 diesellijnen. Voor de snelvaarders is een aangepast onderwaterschip mogelijk waarmee de DutchCat 22kN (40km) snelheid kan halen.

www.dutchcat.nl

terug