Zondag 14 september: Yamaha Outdoor Days

Op zondag 14 september 2014 vindt op het Eiland van Maurik wederom de Yamaha Outdoor Days plaats. Een evenement voor de hele familie waarbij sportiviteit de boventoon viert. Tijdens de Yamaha Outdoor Days kunt u met de hele familie deelnemen aan allerlei gemotoriseerde activiteiten. Dit alles uiteraard onder vakkundige begeleiding van ervaren instructeurs van Yamaha Motor Nederland en EVM19.

Om zeker van te zijn van een plekje, kunt u zich voor zondag 14 september 2014 inschrijven voor de diverse Yamaha Outdoor Days activiteiten. Deze worden georganiseerd in de ochtend van 09.30 tot 13.30 uur, en in de middag van 14.00 tot 18.00 uur. Maak een keuze uit een van de twee arrangementen en meld u vandaag nog aan!

JUNIOREN

1. Yamaha Junior Riding Experience
2. Yamaha Junior Rib Rally Experience

Het ‘JUNIOR’ arrangement bestaat uit twee onderdelen, te weten de ‘Yamaha Junior Riding Experience’ en de ‘Yamaha Junior Rib Rally Experience’.

Yamaha Junior Riding Experience
Heeft uw kind altijd al een keer willen motorcrossen, maar waren de mogelijkheden er niet naar? De Yamaha Junior Riding Experience biedt de jeugd in de leeftijd van
5 tot en met 15 jaar een unieke kans om in een veilige maar bovenal gecontroleerde omgeving kennis te maken met de motocross. Tijdens de Yamaha Junior Riding Experience wordt uw kind op een speelse maar bovenal professionele manier geleerd de eerste beginselen van deze populaire tak van motorsport onder de knie te krijgen.

Yamaha Junior RIB Rally Experience
Tijdens de Yamaha Outdoor Days kunnen u en uw kinderen ook op een leuke manier kennis maken met deze unieke tak van watersport. Met een YAM310 RIB (opblaasbare rubberboot) en daarachter een Yamaha F6 buitenboordmotor, is men verzekerd van een waar vaarspektakel.

De kosten voor dit ‘JUNIOR’ arrangement zijn € 19,95 per persoon per dagdeel.

VANAF 16 JAAR & VOLWASSENEN

Het ‘SENIOR’ arrangement is voor iedereen van 16 jaar en ouder en bestaat uit totaal vier activiteiten. U kunt hiervoor kiezen uit de volgende activiteiten: SuperJet Experience, Yamaha Demo Experience, Quad rijden, 4×4 Quad rijden, Motocross & Enduro Masterclass en RIB varen.

SuperJet Experience
De SuperJets van Yamaha staan wereldwijd hoog aangeschreven om hun fabelachtige vaareigenschappen en het gemak waarmee u deze over het water stuurt. In een bovenal veilig en afgesloten gebied kunt u onder de begeleiding van zeer ervaren instructeurs kennis maken met één van de mooiste takken van de watersport waarbij behendigheid en snelheid de boventoon voeren. Minimale leeftijd hiervoor is 16 jaar en ouder.

Yamaha Demo Experience
Maak kennis met de 2014 modellen van Yamaha en ontdek in de mooie omgeving van Maurik wat deze motoren in huis hebben. Het kunnen overleggen van een geldig motorfietsrijbewijs A (vol vermogen) is hiervoor verplicht. Ook dient u uw eigen motorkleding mee te nemen.

Quad rijden
Ontdek het pure rijplezier van een ATV. Yamaha ATV’s zijn speciaal gebouwd om u net dat beetje extra plezier te geven. Er staan 125cc en 250cc ATV’s ter beschikking. Minimale leeftijd hiervoor is 16 jaar en ouder.

4×4 Quad rijden
Ga met vierwielaangedreven ATV’s het ruige terrein in en overwin de zwaarste passages. Minimale leeftijd hiervoor is 16 jaar en ouder.

Motocross & Enduro Masterclass
EVM19 heeft een waanzinnig mooi gebied waarbij u onder vakkundige begeleiding nader kunt kennis maken met motocross en enduro. Minimale leeftijd hiervoor is 16 jaar en ouder.

RIB varen
Meevaren met een wedstrijd RIB voorzien van een 250 pk Yamaha-buitenboordmotor? Minimale leeftijd hiervoor is 16 jaar en ouder.

De kosten voor dit ‘SENIOR’ arrangement zijn € 39,95 per persoon per dagdeel.

Inschrijven Yamaha Outdoor Days
Deelname aan de Yamaha Outdoor Days is alleen mogelijk via voorinschrijving. U kunt zich inschrijven via de website van EVM19 (www.highdays.nl/yamaha2014). Op zondag 14 september 2014 kunt u zich niet ter plekke aanmelden voor deelname aan de Yamaha Outdoor Days. Voor meer informatie over de Yamaha Outdoor Days kunt u terecht op www.yamahamotor.nl/outdoordays.

terug