WNE Luxury Yachts nieuwe dealer van Elan Power Benelux

Per 1 augustus 2014 is WNE Yachting benoemd tot Elan Power dealer Benelux. WNE Yachting is al jaren aanspreekpunt voor de zeiljachtenrange van Elan. Nu zal het onder de naam WNE Luxury Yachts ook de motorjachten van het Sloveense merk vertegenwoordigen. Ed van der Steene licht toe: “We zijn trots op deze uitbreiding. Afgelopen jaren hebben wij al een relatie kunnen opbouwen met diverse Elan Power eigenaren, in de vorm van leverancier van reserve-onderdelen. Met name in de periode dat er geen vertegenwoordiging in de Benelux was.”

Elan Power timmert momenteel behoorlijk aan de weg met de door de succesvolle Naval Architect Tony Castro ontworpen modellen range met lengtes van 30 tot 53 ft. De Elan Power 30, die afgelopen jaar in augustus gelanceerd werd, is afgelopen Boot Dusseldorf tot ‘European Yacht of the Year’ verkozen.

www.wne-yachting.nl

terug