Wereldpremière van de Delphia Escape 1100 S op de Hiswa te Water in Amsterdam

De officiële introductie van een nieuw model in de Escape range is in gang gezet. Het gaat om de Delphia Escape 1100 S, een luxueus stoer schip met goede planeer eigenschappen.

De Escape 1100 S is een concept dat de huidige standaard en verwachtingen op de motorboot markt overtreft. Zoals ook bij de andere modellen in deze range, combineert het de voordelen van een cabin cruiser met de prestaties van een meer krachtige, sportieve motorboot. De 1100 S is makkelijk te manoeuvreren en biedt een uitstekend uitzicht rondom. Door een solide zeereling en een veilige en comfortabele toegang tot de boeg en het zonnedek, is dit schip geschikt voor jong en oud.

De geringe diepgang in combinatie met goede roerwerking en een boegschroef maken het mogelijk om 360 graden “on spot” te draaien. Uiteraard is hiermee ook het afmeren onder lastige omstandigheden veel eenvoudiger geworden. Varen op smalle vaarroutes en het uitvoeren van precieze manoeuvres vormen voor deze Delphia 1100 S geen probleem.

Een breed scala aan opties en accessoires biedt toekomstige eigenaren de mogelijkheid om de Escape 1100 S te laten uitvoeren naar eigen wens. Dit geldt zowel voor het interieur als het exterieur. Het schip is leverbaar met twee slaapcabines, een ruim zonnedek voorzien van een wegneembaar zonnebed, een grote kajuit en een keuken onderdeks.

Als categorie B schip, is de Escape 1100 S uitgerust met een 300 pk binnenboordmotor, die het varen op zee mogelijk maakt. Kijk naar de bijgevoegde foto’s van het exterieur van dit geheel nieuwe model.

Wereldpremière van de Delphia Escape 1100 S op de HISWA te Water in Amsterdam.

www.delphiayachtsbenelux.nl

terug