Vyva Fabrics presenteert de Sunbrella Marine Cushions collectie

De collectie stoffen verkrijgbaar in 48 kleuren grijpt terug naar maritieme strepen en weeft een nieuw design voor de aankleding van zeilboten en jachten. Naast oranje, zorgen verschillende blauwe tinten voor een nieuwe uitstraling. In een subtiele combinatie met grijs sluiten ze mooi aan bij de trends in haute couture.

Door zich te laten inspireren door de interieurdecoratie en luxe sector, zorgt de collectie voor een ware omwenteling in de traditionele gedragingen van het nautisch textiel. Met zijn gedurfd design karakteriseert deze collectie van Sunbrella® Marine zich met denim, chique moderne jacquards en typisch nautische strepen. De stoffencollectie met 11 gamma’s is niet alleen de grootste op de markt, maar ze staat ook technisch en qua design aan de top.

Met zijn 50 referenties unis, strepen en jacquards biedt het oneindige combinatiemogelijkheden met alle andere gamma’s van Sunbrella®.

De collectie kiest gedurfd voor violette en blauwgrijze tinten. Deze verrijken samen met geometrische jacquards de leefruimtes van jachten en zeilboten. De motieven en kleuren maken het mogelijk aan boord een sfeer te creëren die klassiek, design, chic of verfijnd is.

Het gamma stoffen voor kussens van Sunbrella® is speciaal ontwikkeld voor de binnen- en buitenaankleding van boten, en voor alle decoratieve toepassingen in motor- of zeilboten.

Dit product wordt gepresenteerd op stand T.21 tijdens de HISWA te water beurs van 2 tot en met 7 september 2014. 

www.vyvafabrics.nl 

terug