Twee Seascape primeurs op de HISWA te water

Naast de drie primeurs van X-Yachts, waaronder een wereldprimeur en twee Nederlandse primeurs, zal X-Yachts Holland ook twee Seascapes als Nederlandse primeur meenemen naar de HISWA te water.

Vanaf het voorjaar 2014 is X-Yachts Holland importeur van Seascape zeilboten voor de Benelux geworden. Deze moderne trailerbare zeiljachten nodigen uit tot sportief zeilen, of u dat nu in wedstrijdverband wilt doen, double-handed of juist met het gezin. De hoge stabiliteit van deze schepen gecombineerd met het relatief lichte totaalgewicht garanderen aansprekende prestaties. Dezelfde hoge stabiliteit geeft ook het vertrouwen om met het hele gezin te genieten, en met de mogelijkheid om de kiel omhoog te zwenken kan men vrijwel het strand opvaren.

De Seascape 18 is met meer dan 200 boten sinds 2010 wereldwijd een succesvol schip, bevestigd door haar titel als Europees Jacht van het jaar 2010. Geen andere boot van deze lengte is zo veelzijdig.

De Seascape 27, genomineerd voor Europees Jacht van het jaar 2012/2013, combineert prestaties met de eenvoud van het cruisen. Ontdek het plezier van zeilen met een Seascape. Met gemak en in totale controle zult u snelheden in ‘double digits’ halen.

De Seascape 18 en Seascape 27 zijn te bewonderen tijdens de HISWA te water op stand E41.

www.x-yachts.nl

terug