Twee premières voor Mulder Shipyard op de HISWA te water

Mulder Shipyard is ook dit jaar weer van de partij op de HISWA te water in de Amsterdam Marina op de NDSM Werf in Amsterdam. Dit keer op stand E10 met maar liefst twee wereldprimeurs: de Mulder 98 Flybridge en de nieuwste Mulder Favorite 1500.

Ook is de Mulder 55 Explorer met prachtige rondspant romp te bewonderen op de meest complete in-water bootshow van Noord-Europa. Dit jaar liggen er op de HISWA te water zo’n 300 nieuwe boten aan de steigers en is er een breed assortiment van nautische producten te vinden op de kade.

De HISWA te water wordt dinsdag 2 september geopend door Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 11:00 tot 19:00 uur.

www.muldershipyard.nl

terug