PLEVIER A5 CALIMERO op de HISWA te water

De A5 CALIMERO biedt alles wat je van een Plevier mag verwachten, doordacht vernieuwend design aangevuld met perfecte vaareigenschappen. Iedereen kan er mee varen. De aluminium romp vereist zo goed als geen onderhoud, is zelflozend, stabiel en oersterk. U kunt met 6 volwassen het water op, om zorgeloos te genieten in de royale kuip. De stille, milieuvriendelijke elektrische voortstuwing is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Tevens kan er in de bun een buitenboordmotor geplaatst worden. Een vlag, een paar leuke accessoires en er kan gevaren worden. 

Gewicht 350kg
Lengte 5,03m
Breedte 1,98m
Diepgang 0,36m
CE-Categorie D
6 personen
Doorvaarthoogte 0,75m

De HISWA te water loopt van 2 tot en met 7 september 2014, standnummer L.02.

www.plevier.com 

terug