Online liquidatieveiling superjacht ‘Sunglider II’

Van 25 t/m 29 september 2014 vindt de online liquidatieveiling plaats van het superjacht ‘Sunglider II’ via het online veilingplatform BVA Nautic.

De Sunglider II is afkomstig uit het faillissement van topman Ger Visser (Eurocommerce) en wordt geveild in opdracht van de hypotheekverstrekker. Het superjacht, gelegen te Cannes (Frankrijk) is ruim 36 meter lang en gebouwd in 2006 door International Shipyard Ancona. In de winter van 2011-2012 is het schip gerenoveerd.

5 suites en 3 buitendekken
Het interieur is bestemd voor tien gasten in vijf en-suite hutten, waaronder een volledige breedte master suite, twee queen staterooms en nog twee aparte hutten. Het jacht heeft drie buitendekken. 

Veilinginformatie
Het jacht ligt in de haven van Cannes (Frankrijk) en is op afspraak toegankelijk voor bezichtiging. Aanmelden hiervoor kan via info@bva-nautic.com. Het openingsbod van het jacht is € 1.300.000,-. Meebieden kan via de volgende link: De Sunglider II.

Over BVA Nautic B.V.
BVA Nautic is een initiatief van BVA Auctions met als doelstelling het bieden van een onafhankelijk online platform voor het (executoriaal) veilen van boten en schepen. De schepen worden veelal geveild in opdracht van de bank en/of curatoren en staan onder toezicht van de notaris.

terug