Nieuwe IVA Sprintopleiding mbo+ Nautisch Business Management van start

Business School IVA Driebergen presenteert de opleiding Nautisch Business Management op de HISWA te water. IVA Driebergen is van 2 tot en met 7 september prominent aanwezig met een stand aan de steiger. Enthousiaste studenten, docenten en voorlichters informeren toekomstige studenten, ouders en geïnteresseerden over de nautische Mbo- en Hbo opleidingen.

Een goede voorbereiding op een baan in het nautische bedrijfsleven gaat verder dan alleen een uitstekende opleiding. De eerste- en tweedejaars studenten van IVA Driebergen Business School staan daarom bij verschillende werven en toeleveranciers om tijdens de HISWA te assisteren. Hun commerciële en communicatieve skills worden gebruikt om de bezoekers enthousiast te maken voor de tentoongestelde producten en diensten.

Dit collegejaar gaat de sprintopleiding mbo+ Nautisch Business Management van start. De sprintopleiding mbo+ is een tweejarig rijkserkend programma op mbo4-niveau. `Studenten willen graag kort studeren en later veel bereiken´ zegt Erick Vermei, algemeen directeur IVA Driebergen. `Onze sprintopleiding is daarom compact en overzichtelijk. Je krijgt een breed vakkenpakket dat jou helpt om straks een goede baan te vinden. Het specifieke watersportthema zorgt dat jij interessant wordt voor het bedrijfsleven en dat maakt je studie leuk´.

De managementopleiding van IVA Driebergen staat al jaren in de top drie van beste Hogescholen. Dit jaar zelfs op de eerste plaats. Daarmee maakt de student dus niet alleen een keuze voor wat hij of zij leuk vindt, maar ook voor een kwalitatief goede opleiding, met de zekerheid van een baan als je afgestudeerd bent.

Dit jaar is er nog een beperkte mogelijkheid om in te stromen. Vraag onze voorlichters naar de mogelijkheden en bezoek ons tijdens de HISWA te water op standnummer C.02

terug