Nieuw sloepencentrum in Akersloot

Op 22 augustus zal Sloepen Centrum Akersloot haar deuren openen. Dit nieuwe sloepencentrum heeft als doel een totaaloplossing te bieden voor de sloepenschipper van nu. Aan het roer staan twee ervaren, enthousiaste watersporters: Peter Berkhout en Han van der Vorst. Het tweetal zag het klimaat in de botenwereld veranderen en speelt hier op in.

“De huidige watersporter verwacht meer van zijn leverancier. Buiten de aankoop van een sloep zoekt hij ook naar een bedrijf dat hem kan ondersteunen bij de zorg om zijn kostbare bezit. Hierbij wordt gedacht aan onder meer schoonmaak, motoronderhoud en winterstalling.” Om hierin tegemoet te komen richtte het tweetal Sloepen Centrum Akersloot op, dat pal gelegen is aan het Alkmaardermeer.

Naast de bootservice, vindt men hier ook boten. Zo wordt een aantal sloepenmerken vertegenwoordigd, zoals de Wiedesloep, Clever, Islander, van Zutphen, A-sloep, B&C-sloep, Espevaer en Silverfish Lifeboat, en worden onder de naam Forty Rubberboten tevens rubberboten in vijf verschillende maten en prijsklassen aangeboden. Daarnaast zijn er boottrailers in diverse uitvoeringen beschikbaar en kan met hier terecht voor winterstalling – zowel binnen als buiten – en voor onderhoud en reparatie van sloepen en buitenboordmotoren.

Openingsweekend
Tijdens het openingsweekend van 22 tot en met 24 augustus biedt het watersportcentrum elke koper van een sloep gratis winterstalling en een cabriokap met aangeritst dekzeil en RVS frame t.w.v. € 1295,00 voor de helft van de prijs.

Elke koper van een rubberboot krijgt naar keuze t.w.v. € 99,95 een elektrische pomp óf een set strandwielen

www.sloepencentrum.nl

terug