Kempers Watersport concentreert activiteiten op 1 locatie in Aalsmeer

Kempers Watersport heeft haar jachthaven in Kudelstaart verkocht. Na de overdracht per 1 augustus is het watersportbedrijf met onverminderd enthousiasme verder gegaan vanaf de andere locatie in Aalsmeer/Leimuiden.

“Al langer leefde de wens om alle activiteiten op 1 plaats te concentreren,” vertelt Bart Kempers. “De nieuwbouw van circa 3.200 m2 was daar een integraal onderdeel van en biedt alle benodigde ruimte daarvoor. Werkplaats, magazijn, verkoop en makelaardij op één locatie biedt synergie, dat merken we nu al. Kansen in de verkoop zijn sneller aan elkaar te koppelen door kortere lijnen en ook onderhoud, reparaties, en ligplaatsen op één en dezelfde locatie betekent efficiencyvoordelen door schaalvergroting. De opzet op deze jachthaven is zo dat we daar met het gehele team sterk, enthousiast, en efficiënt de watersportmarkt kunnen bedienen.” De haven in Aalsmeer/Leimuiden telt 500 ligplaatsen, 300 parkeerplaatsen en 30 bekwame vakmensen.

www.kemperswatersport.nl

terug