Consonant Yachts met de Noaber op de Gebruikte Botenbeurs Hoorn

Ook dit jaar is Consonant Yachts weer present op de Gebruikte Botenbeurs Hoorn. Dit keer met de voor velen bekende Noaber, de eerste Kuster A-42 die door de werf is gebouwd en meteen in 2007 ‘Motorboot van het Jaar” werd. Het is met name dit schip dat aan de hand van een aantal zeereizen de zeewaardigheid van de Kusters heeft aangetoond. Maar ook op het binnenwater heeft de Noaber zijn sporen verdiend. Zo voer deze motorboot dwars door Frankrijk via de Seine, de Marne, de Moezel en de Rijn.
Topconditie

De Noaber is in top conditie omdat het schip jaarlijks door de werf wordt geïnspecteerd en onderhouden. Het ligt na een kleine refit te glanzen aan het Baatland. U bent van harte welkom aan boord, de eigenaren en Mijnt Kruiskamp van Consonant Jachtservices B.V. zijn aan boord. Wij zien u graag op de Gebruikte Boten Beurs Hoorn die wordt gehouden van 22 tot en met 24 augustus 2014.

Voor meer informatie kijk op www.consonantyachts.nl.

terug