Blue Star Marina en Wind Nautical Insurance starten samenwerking

Vanaf nu biedt het Blue Star Marina certificaat jachthavens in Nederland een uniek voordeel. Door de samenwerking met Wind Nautical Insurance is er naast de signalering van kwaliteit richting de watersporter, ook een op maat gemaakte verzekeringsdekking mogelijk voor de jachthaven met een aantrekkelijke korting.

De Blue Star Marina certificering is door Wind Nautical Insurance erkend als partner aangezien zij een hoog niveau van veiligheid, beveiliging en organisatie van jachthavens
garanderen.

De uitgebreide eisen en verantwoordelijkheden die naar voren komen tijdens de beoordeling om een Blue Star Marina te kunnen worden, leiden tot een hoog kwaliteitsniveau en een goede organisatie. Verder wordt tijdens de inspectie door de IMCI inspecteur gecontroleerd op extra details aangaande mogelijke risico’s.

Uiteindelijk ontvangt Wind Nautical Insurance hierdoor een gedetailleerd overzicht met de risico’s die moeten worden opgenomen in de verzekeringspolis. Daarbij worden hiaten in de verzekering vermeden en wordt de polis echt op maat gemaakt naar de behoeften van de individuele jachthaven.

De certificering van een jachthaven door Blue Star Marina stelt Wind Nautical Insurance ook in staat om een korting toe te kennen op het verzekeringstarief.

terug