Yachtcharter De Drait introduceert een Jachthaven van het jaar verkiezing voor Friese jachthavens

Yachtcharter De Drait heeft voor 2014 zeven jachthavens genomineerd voor de titel ‘Jachthaven van het jaar’ in de provincie Friesland. De jachthavens onderscheiden zich in de voorzieningen, gastvrijheid, kind vriendelijkheid en activiteiten in en om de haven. Bezoekers van de jachthavens en andere belangstellenden kunnen tot 1 oktober 2014 stemmen op de speciale verkiezingspagina www.dedrait.nl/jachthavenvanhetjaar. Op deze pagina worden de genomineerde jachthavens gepresenteerd in woord en beeld en vertellen de genomineerden waarom mensen op hun jachthaven moeten stemmen.

Met deze verkiezing zullen watersporters en toeristen worden uitgenodigd een bezoek te brengen aan de jachthavens in de mooie en gastvrije provincie Friesland. Daarnaast kunnen zij hun ervaringen delen met andere belangstellenden via de social media. Stemmen kunnen worden uitgebracht tot 1 oktober 2014. Onder de stemmers wordt een gratis dagje sloep varen verloot bij Yachtcharter De Drait in De Wilgen. Medio oktober wordt bekend gemaakt welke haven de titel “Jachthaven van het jaar” 2014 krijgt.

Yachtcharter De Drait
www.dedrait.com

terug