Vaarkaart Biesbosch 2014 Android-app

Na de gratis DKW Vaarkaart Friese Meren 2014, komt Stentec nu ook met de zeer gedetailleerde digitale vaarkaart voor de Biesbosch e.o.: de DKW Vaarkaart Biesbosch 2014. Deze kan worden gedownload op uw Android-apparaat of in uw WinGPS-versie voor Windows.

Stentec Software uit Heeg ontwikkelt digitale kaarten, navigatieprogramma’s en routeplanners voor de PC, tablet en smartphone aan boord (Windows en Android). De navigatie-apps van Stentec worden uitgegeven onder de naam WinGPS Marine. Een Lite-versie is beschikbaar in de Google Play™ store en leest ook kaartensets van WinGPS op de PC/laptop.

Deze digitale vaarkaart voor de Biesbosch-wateren dekt het gebied tussen Dordrecht, Werkendam, Raamsdonksveer en Moerdijk en bevat daarmee o.a. de vaarwateren: Oude Maas, Dortsche Kil, Hollands Diep, Amer, Bergsche Maas en de Merwede. Met een schaal van 0,8 meter per pixel is deze kaart ongeveer 1:3.000 op het scherm en bevat daarmee een uniek dieptebeeld.
Ideaal voor watersporters, sportvissers, kanovaarders en uiteraard de natuurliefhebbers. Ook is de DKW Vaarkaart Biesbosch zeker aan te bevelen voor beroepsvaart en voor toeristen die een rondvaart willen maken.

Met de meegeleverde database van 926 waypoints, beschikt u over alle nodige watersportinformatie om uw route te plannen. Deze database bevat o.a. betonning, aanlegplaatsen, tankstations en jachthavens met telefoonnummer en website. Ook worden de bruggen en sluizen getoond met doorvaarthoogte en –breedte. Bij beweegbare bruggen en sluizen staat vaak een marifoonkanaal vermeld, zodat u tijdens uw vaartocht deze direct bij de hand heeft.

De DKW Vaarkaart Biesbosch 2014 is te downloaden als Android-app in de Google Play™ store voor €9,98,-. Tevens kan deze vaarkaart worden gebruikt in de WinGPS-versies voor Windows. De gratis WinGPS 5 Lite kan worden gedownload op www.stentec.com.

terug