Primeur Van den Hoven Executive 1500 op Hiswa te water 2014

De van den Hoven Executive 1500 is met zijn lengte van 14,99 meter en doorvaarthoogte van 3,45 meter en CE-keur A een veelzijdig schip voor zowel het ruime water als de binnenwateren. Door zijn volledig hydraulische wegklapbare mast ook geschikt voor de Franse binnenwateren.

Door de motorkamer achter in het schip te plaatsen, welke bereikbaar is via het zwemplateau, ontstaat een verbazend grote binnenruimte. Onder de salon/keuken is een grote eigenaarshut met badkamer en gastenhut met stapelbed. In de voorpunt bevindt zich een grote gastenhut met badkamer. De bovenruimte bestaat uit een groot achterdek, afsluitbaar met openslaande deuren, grote living met stuurstand met een trede lager de keuken met een grote dinette.

Het interieur krijgt een elegant design met een hoogwaardige afwerking en materialen;
o.a. granieten werkbladen in keuken en badkamers, vloerverwarming door gehele schip. Het schip kan worden uitgevoerd met 1 of 2 motoren naar keuze, boeg- en hekschroef, een 10 Kwa generator, dubbele beglazing en uitgebreid navigatiesysteem. De van den Hoven Executive 1500 is een volledig custom built jacht waar de opdrachtgever tot in de kleinste details bij betrokken kan zijn.

www.bvandenhovenjachtbouw.nl 

terug