Optimale sfeer op Nationale Sloepenshow 2014

De organisatie van de Nationale Sloepen en Nationale Motorboot Show 2014 op 21 en 22 juni in de Bataviahaven in Lelystad kijkt terug op een succesvolle beurs. Het prachtige weer heeft zeker bijgedragen aan een optimale sfeer. De show is gratis voor bezoekers dus er zijn geen bezoekers aantallen. De volle steigers geven een beeld van gezellige drukte.

De exposanten waren zeer positief over de gerichtheid en de kwaliteit van de bezoekers. De show is niet een typische “bootjes kijken” show. De sloepen- en motorbootshow is een oriëntatie en koop show. Vanaf de opening werden de hele dag proefvaarten gemaakt op het Markermeer. Niet alleen met sloepen maar ook met de aanwezige motorboten.

Een spontane optie op een Delta Lobster34 voet aluminium motorjacht is inmiddels omgezet in een definitief koopcontract. Dit ontlokte de bouwer de uitspraak: “Wat de Nationale Sloepenshow en Motorbootshow al niet kan opleveren”.

De sloepenbouwers hebben de sloepenshow als een groot succes ervaren. Naast directe verkopen zijn vele vervolg afspraken gemaakt. Meerdere deelnemers hebben hun ligplaats voor volgend jaar ter plekke gereserveerd. De Nationale Sloepen- en Motorbootshow 2015 is op 27 & 28 juni.

www.nationalesloepenshow.nl

terug