NPS Diesel met Nanni en John Deere scheepsdieselmotoren op de HISWA te water

Tijdens de HISWA te water van 2 t/m 7 september 2014 in Amsterdam presenteert NPS Diesel de nieuwste modellen van de Nanni scheepsdieselmotoren.

Op stand K.418 kunt u kennismaken met de mensen van NPS Diesel en de motoren van Nanni Diesel. Met ingang van 1 juni 2014 heeft NPS Diesel BV uit Ravenstein het importeurschap van Nanni voor de Benelux verworven.

Met deze producten biedt NPS Diesel nu een prachtige aanvulling op het huidige assortiment van haar John Deere motoren. Ook de John Deere motoren kunt u uiteraard vinden op de stand.

Het aanbod van Nanni scheepsdieselmotoren in de Benelux loopt van 7kW tot en met 257kW. Voor de aandrijving zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het vermogen. Zowel met keerkoppeling, saildrive, hekdrive als waterjet is mogelijk.
Naast de lijn met voortstuwingsmotoren levert NPS Diesel ook Nanni scheepsgeneratorsets met vermogens van 10kW tot 134kW.

NPS Diesel BV is de officiële importeur en distributeur van John Deere motoren en accessoires in de Benelux, Frankrijk en IJsland. Klanten zijn werkzaam in een groot aantal bedrijfstakken: landbouw, bosbouw, mijnbouw, opwekking van elektriciteit (generatoren), industrie en scheepvaart. Met ingang van 1 juni 2014 is NPS Diesel tevens importeur van Nanni scheepsdieselmotoren voor de Benelux.

Daarnaast ontwerpt en bouwt NPS Diesel Kilo-Pak marine generatoren. Deze generatoren zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in een betrouwbare elektriciteitsvoorziening aan boord van superjachten. Bij NPS Diesel werken in totaal 23 mensen. Naast de vestiging in Nederland zijn er twee vestigingen in Frankrijk.

www.npsdiesel.com

terug