Nieuwe RMC draadloze afstandsbediening

Hydronautica, bekend van de EMC motorbedieningen en de draadloze afstandsbediening  “het bootje” komt in de 2e helft van de zomer met een nieuwe RMC draadloze afstandsbediening.

Het huidige model wat inmiddels 9 jaar succesvol loopt was aan vervanging toe.

De nieuwe technieken zorgen voor een compactere handheld welke in zijn eigen laadstation via inductie geladen wordt. De Nieuwe RMC heeft een 10 x snellere communicatie en een hoger zendbereik. Daarnaast is ze 30% lichter dan de oude remote. We zijn er in geslaagd om de gebruiksduur naar 42 uur te verhogen, dit houd in dat pas na 42 uur op de remote gedrukt te hebben, hoeft te laden.

Een belangrijke innovatie is de Volvo interface, hierbij behoud u de garantie op de nieuwste Volvo EDC systemen, hierin is Hydronautica uniek.

In combinatie met de nieuwe remote heeft ook de EZY Dock een upgrade ondergaan. De besturing is verbeterd en ook hier, net als in alle EMC gashendels,  zijn nu hall sensoren toegepast welke geen slijtage kennen.

www.hydronautica.nl

terug