Nieuwe Primeur sloepen te zien op HISWA te water

De nieuwe Primeur sloepen en tenders kenmerken zich door de praktische mogelijkheden en de goede vaareigenschappen, zo laten de dealers ons weten. Zo is het bij de 600 en 700 modellen mogelijk om de achterbank te verstellen. Hierdoor is er voor iedere bestuurder een ideale zitpositie te creëren. Daarbij is er een ruime kuip voor veel comfort en opbergruimte en is een makkelijke instap vanaf het zwemplateau mogelijk. Het onderwaterschip is zo ontworpen, dat er ook snel gevaren kan worden. Daarbij zijn de boten ook stabiel.  De modellen zijn naar smaak in te richten als het gaat om kleurstelling en afwerking. Voor de romp en kuip kan men kiezen uit elke RAL en ook de kleur en uitvoering van de cabrioletkap en kussenset worden aangepast naar de wensen van de eigenaar.  De sloepen zijn te bezichtigen op stand W.10 van de HISWA te water, van 2 tot en met 7 september in Amsterdam.

www.primeursloepen.com

terug