Landelijk pechhulpverlener Botenwacht Nederland biedt: “Last Minute Vakantieservice”

Gedurende de maanden juli en augustus verwerkt landelijk pechhulpverlener voor de recreatievaart, Botenwacht Nederland, extra snel de aanmeldingen van hen die zich op het laatste moment alsnog graag verzekeren van snelle technische assistentie op locatie.

Botenwacht Nederland verleent sinds 2003 een directe storingsdienst op locatie door heel Nederland. Zij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van regionale steunpunten welke gedurende het vaarseizoen 7 dagen in de week inzetbaar zijn.

De pechhulpdienst van Botenwacht werkt op basis van lidmaatschappen. Wie zich gedurende de maanden juli en augustus voor 12:00 uur aanmeldt, ontvangt al de volgende dag de ledenpas in huis welke recht geeft op deze unieke dienst.

Voor meer informatie kan men terecht op www.botenwacht-pechhulp.nl

terug