Island Packet Yachts terug in Nederland

Sinds 1 juli is Island Packet Yacht Benelux in Jachthaven Waterland Monnickendam de nieuwe importeur van Island Packet en Blue Jacket Yachts. Hierdoor is Island Packet Yachts, na enkele jaren afwezigheid, gelukkig weer terug op de Nederlandse markt voor luxe kajuitzeiljachten.

Het nieuwe bedrijf wordt vertegenwoordigd door Peter Baerts. Peter Baerts nodigt alle geïnteresseerden graag uit voor een bezoek op zijn eigen Island Packet 485 aan steiger B31 in Jachthaven Waterland.

Island Packet Yachts
Wereldwijd staat Island Packet Yachts onder zeilers al tientallen jaren bekend om zijn zeer hoge kwaliteit en zeewaardigheid.

De productlijn bestaat op dit moment uit acht modellen tussen 36 en 52 voet. De Estero van 36 voet met innovatieve kajuitindeling, de nieuwe ruime IP360, de IP370, de IP460, de IP465 met middenkuip, de IP485 eveneens met middenkuip, het splinternieuwe vlaggenschip de IP520 met achterkuip en ook nieuw dit jaar is de IP Cruiser MK2. Een moderne motorzeiler van 44 voet.

Blue Jacket Yachts
Island Packet Yachts heeft sinds kort de nieuwe performance cruiserlijn Blue Jacket Yachts ontwikkeld in samenwerking met jachtdesigner Tim Jackett, bekend van onder andere Tartan en C&C Yachts. Het eerste model, de Blue Jacket 40, is in Amerika door het magazine Cruising World meteen verkozen tot Boat of the Year in 2014.

www.ipybenelux.com

terug