Elektrisch varen uitgebreid op HISWA te water

Op de HISWA te water, die plaatsvindt van 2 t/m 7 september in Amsterdam, vindt u bij de leden van EV-NL, de branche vereniging voor Elektrisch Varen in Nederland, de top van elektrische boten aan de steigers.

Als u ooit gedacht heeft dat elektrisch varen truttig of traag is, kom dan naar de HISWA te water om het tegendeel te ervaren. U beleeft de kracht van elektrisch varen aan boord van de Palena met de 80 PK Deep Blue outboard van Torqeedo. Nog sneller vaart u over het IJ in de Delta en de Silverback met elektrische inboard power drive trains van New Electric. En Fischer Panda bewijst dat ook grotere boten zoals bijvoorbeeld het 37 voets Broom motorjacht, of een 7 m. Makma sloep met hun hybride aandrijfsystemen uitstekend elektrisch kunnen varen. Dat elektrisch varen niet duur hoeft te zijn laat de Whaly 440 New Classic met Torqeedo 2.0 buitenboordmotor zien.

De EV-NL leden:
• De Stille Boot uit Heeg,
• New Electric uit Amsterdam en
• Fischer Panda uit Paderborn (DE)
maken dit voor u mogelijk.

Natuurlijk kunt u op de beurs ook bij de leden van EV-NL terecht als u meer over de mogelijkheden van elektrisch en/of hybride varen voor uw boot wilt weten.

www.ev-nl.nl

terug