Deelnemers Motorbootsneek.nl leggen samenwerking vast

Alweer vijf jaar organiseren negen aangesloten watersportbedrijven twee maal per jaar de succesvolle botenshow: Motorbootsneek.nl. De voortgang van de samenwerking van deze werven en jachtmakelaar is beklonken met het oprichten van de Vereniging Motorbootsneek.nl. De eerst volgende editie, de najaarsshow, wordt gehouden op 31 oktober tot en met 2 november.

De Vereniging Motorbootsneek.nl stelt deze najaarsshow ook open voor werven buiten Sneek. Motorbootsneek zal ligplaatsen faciliteren waar deelnemers schepen kunnen exposeren om zo mee te liften op het succes van deze bootshow. Door samenwerking te zoeken met watersportbedrijven buiten Sneek zal het aanbod van Motorbootsneek nog groter en gevarieerder worden.

Motorbootsneek is een vereniging van negen werven en een makelaar die zonder winstoogmerk opereren; het totale beschikbare budget wat door eigen inleg en door sponsoren tot stand komt , wordt voor bijna 100% geïnvesteerd in marketing. Dit unieke model zorgt ervoor dat de kwaliteit van deze show overeenkomt met de nationale bootshows.

De samenwerkende partijen zijn: Brandsma Jachten, Jetten Yachting, De Valk Yachtbrokers, Aquanaut Yachting, Jansma Jacht, SK Jachtbouw, Privateer Yachts, Vivante Yachts en Da Vinci Yachts.

www.motorbootsneek.nl

terug