Belship introduceert tenderlift voor jetski’s en bijboten op Hiswa te water

De tenderlift XL500 van Presto Marine is een Zweeds kwaliteitsproduct en biedt een makkelijk te installeren oplossing om de bijboot op het zwemplatform te krijgen.

Het systeem bestaat uit twee armen van hoogwaardig gepoedercoat roestvrijstaal en een hydraulische powerpack dat de armen omhoog en omlaag brengt.

Werking
De armen met daarop de bijboot of jetski kunnen over de kogelgelagerde rails op het zwemplateau naar voren en achteren worden getrokken. Vervolgens kan de bijboot of jetski met behulp van een afstandsbediening in het water worden neergelaten en ook weer worden opgehaald.

De XL500 maakt gebruik van V-vormige steunen die zijn aan te passen naar de rompvorm, zodat bijboot of jetski altijd stabiel ligt. Het gehele systeem is eenvoudig zonder lassen of lamineren op bestaande schepen te installeren. Zelfs als de boot te water ligt, is installatie mogelijk. Het hefvermogen van de Presto Marine XL500 is 500kg en heeft een adviesverkoopprijs vanaf € 14.675,-

Naast de hydraulische versie is er ook een electrische lift beschikbaar. De Presto L200 heeft een hefvermogen van 200kg en een adviesverkoopprijs van € 8.682,-

terug