Almelose Havendagen: 16 tot en met 20 juli 2014

Morgen, woensdag 16 juli, gaat de Almelose Havendagen van start. Dit is een vierdaags evenement dat zich afspeelt in en rond de Almelose centrumhaven en is bedoeld als ‘dagje uit’ voor het hele gezin. Tijdens deze dagen zullen er diverse activiteiten plaatsvinden waar jong en oud van kunnen genieten. Daarnaast kunt u op het terras onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de muziek.

Gedurende het evenement kunnen de bezoekers kennis maken met het recreëren op het water. Het varend erfgoed neemt daarbij een prominente plek in, maar ook de moderne pleziervaart is vertegenwoordigd. Zo meldde Smits Jachtmakelaardij hier met drie boten aan te leggen. Veel schepen bieden de mogelijkheid om een kijkje aan boord te nemen.

Verder staan er een braderie, kids-corner, boegsprietloopwedstrijd, flyboard demonstraties en duikdemonstraties op het programma. Het evenement sluit op zondag 20 juli.

www.almelosehavendagen.nl 

terug