Website van de HISWA te Water vernieuwd en uitgebreid

De website van HISWA te water 2014, www.hiswatewater.nl is geheel vernieuwd. Op de homepage zijn de boten, primeurs, kort nieuws en social media berichten meteen zichtbaar. Ook uitgebreide informatie voor een bezoek aan Amsterdam is een belangrijk onderdeel van de website geworden.

Primeurs
Bezoekers van de website krijgen op de homepage meteen een selectie van de tentoongestelde boten en primeurs in beeld. Vervolgens kunnen ze doorklikken naar een totaaloverzicht. De informatie kan rechtstreeks door exposanten ingevoerd worden en zal de komende weken continu aangevuld worden met meer boten.

Amsterdam info
Een bezoek aan de HISWA te water laat zich prima combineren met een bezoek aan de stad. Onder ‘Amsterdam info’ is de website van I amsterdam te vinden met zeer uitgebreide informatie om een bezoek aan Amsterdam en haar bezienswaardigheden goed voor te bereiden. Tevens staan er diverse tips en aanbevelingen voor restaurants, hotels en activiteiten op en rond de NDSM-werf.

HISWA te water 2014
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september 2014 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Openingstijden dagelijks van 11.00 – 19.00 uur.

Toegangskaarten zijn met korting te bestellen op www.hiswatewater.nl en tijdens het evenement ook aan de kassa. Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl of op Facebook (HISWAtewater) en Twitter (#HISWAtewater).

terug