NKN-Vaardag voor jongvolwassenen

In samenwerking met Jachthaven Lelystad Haven verzorgt het Nautischfonds Kankerpatiënten Nederland, NKN een speciale NKN-Vaardag voor adolescenten en jong volwassenen tussen de 18 en 35, die zijn geraakt door kanker (AYA’s).

Jongeren zoeken een grotere uitdaging dan op een schip om zich heen te kijken.
Daarom stappen we op 7 juni a.s. aan boord van één van de scherpe zeiljachten en kan iedereen actief meevaren door de zeilen te hijsen, te trimmen, te sturen enzovoorts. Naar verwachting wordt het een sportieve dag, waarop ook tijd is om met elkaar kennis te maken en ideeën uit te wisselen.

De NKN-Vaardag voor AYA’s wordt mede mogelijk gemaakt door Jachthaven Lelystad Haven. Het Nautischfonds prijst zich gelukkig om voor het tweede jaar deze bijzondere samenwerking te kunnen aangaan, zodat tientallen mensen die leven met kanker een mooie uitwaai dag kunnen hebben. De schippers zijn ligplaatshouders in Lelystad en omstreken die zich voor het “Varen voor elkaar” bij het Nautischfonds hebben aangemeld.

www.nautischfonds.nl

terug