Holland Warmte wint de Innovatie Award Drechtsteden 2014

Op donderdag 19 juni 2014 heeft Holland Warmte de prestigieuze Innovatie Award Drechtsteden 2014 gewonnen met de Maritime Booster. De Maritime Booster is de kleinste professionele olie gestookte cv ketel ter wereld. De Innovatie Award Drechtsteden is een initiatief van Werkgevers Drechtsteden en het zakenplatform Drechtsteden Business.

Onder grote belangstelling heeft Lisette Naborn van de firma Holland Warmte deze Award uitgereikt gekregen door Jan Dirk Stouten in het Postillion Hotel te Dordrecht. Holland Warmte nam het op tegen de genomineerden Scheepswerf Hoebée B.V. en advies- en ingenieursbureau IV Groep.

Sjef van Dooremalen, juryvoorzitter van de Innovatie Award Drechtsteden, geeft aan dat de Maritime Booster tot winnaar is gekozen omdat “er in de Maritime Booster alle aspecten van een innovatie tot uitdrukking komen. Zo heeft de Maritime Booster veel nieuwe principes in huis, is er hard aan gewerkt in teamverband en blijft het product zich innoveren. Een mooi voorbeeld is dat de Maritime Booster nu een stuk milieuvriendelijker is dan het eerste ontwerp”. Alle Maritime Booster modellen zijn namelijk voorzien van een nieuwe, modulerende en zeer energiezuinige pomp met het energielabel A. Holland Warmte is zeer trots en vereerd met de Innovatie Award Drechtsteden 2014.

terug