Greenline 40 met all-in abonnement bij FlexYachts

Delen is het nieuwe hebben. U heeft niet de lasten maar wel de lusten. Varen met een all-in abonnement is aantrekkelijk voor watersporters die flexibel en betaalbaar willen varen. En zonder de rompslomp van een eigen jacht.

De vloot van FlexYachts wordt dit jaar uitgebreid met een full option Greenline 40 Hybrid. De Greenline 40 heeft als thuishaven Naarden. In Wemeldinge kunt u uitvaren met de Greenline 33. Voor zeilers zijn er in verschillende havens in Nederland en België 6 vrijwel nieuwe zeiljachten beschikbaar.

Wilt u dit jaar nog genieten van uw Greenline 40? Kom dan zaterdag 21 juni naar de open dag in Bruinisse voor een bezichtiging en proefvaart.

Waarom delen?
Uit onderzoek blijkt dat booteigenaren maximaal 25 dagen per jaar varen. De rest van de tijd ligt de boot te dobberen in de haven. Er is dus ruim voldoende vaartijd beschikbaar om een boot te delen. Bij FlexYachts beschikken deelnemers over 3,5 dag vaartegoed per maand en kunnen daarmee 42 dagen per jaar varen. Bovendien vraagt een eigen schip veel tijd aan onderhoud, gemiddeld 12 dagen per jaar. Tijd die u ook zou kunnen varen.

Hoe werkt het?
Een jacht wordt gedeeld met maximaal 6 andere captains. Deelnemers sluiten een all-in abonnement af voor een jaar. Alle kosten zoals havengeld en onderhoud zijn inbegrepen. Per maand krijgen leden een tegoed van 3,5 dag. Daarmee kan van een halve dag tot een week worden gevaren. Boekingen worden gedaan via een innovatief online boekingssysteem. Middels dit systeem is het eenvoudig en flexibel inplannen van vaartijden.

Voor meer informatie zie www.flexyachts.nl

terug