Coboating maakt eigen boot voor iedereen bereikbaar

Het innovatieve concept Coboating is een nieuwe manier van een boot bezitten. Jachthaven Nieuwboer uit Bunschoten en Jachthaven De Eemhof uit Zeewolde zijn de samenwerking aangegaan in deze onderneming. Met Coboating is een eigen boot nu voor iedereen bereikbaar.

Coboating faciliteert het gedeelde bezit van een boot en zorgt voor het complete onderhoud. Dit gebeurt op basis van een ‘walk-on walk-off’ service, zodat er meer tijd overblijft om te relaxen, genieten en ontdekken. De boot wordt bijvoorbeeld gedeeld met vier eigenaren waardoor de investering en de jaarlijkse kosten betaalbaar worden. Door het uitgekiende boekingssysteem kunnen de eigenaren op eenvoudige wijze hun vaarperiodes invullen. Coboating regelt het onderhoud aan de motor en de boot, het schoonmaken, de verzekeringen en alle overige rompslomp die bij het bezitten van een boot komt kijken.

De initiatiefnemers zoeken potentiele eigenaren die dit concept aanspreekt. Door een notaris wordt een overeenkomst vastgelegd, zodat de eigenaren er zeker van kunnen zijn dat alles juridisch klopt. Na het vinden van een geschikte boot, wordt die eerst gekeurd door een onafhankelijk expert. Alle eigenaren krijgen vooraf een vaarinstructie op hun nieuwe bezit. Jachthaven Nieuwboer en Jachthaven De Eemhof zijn ervan overtuigd dat dit concept een succesvolle toekomst tegemoet gaat, zodat ook in deze economisch veranderde tijden er genoten kan worden van de mooie wateromgeving in het midden van Nederland. Delen is namelijk het nieuwe bezitten.

www.coboating.nl

terug