Coast New Zealand benoemt agent voor Nederland en België

Coast New Zealand, specialist in handgemaakte luxe reistassen, interieurtextiel en meubels, heeft Gate PR benoemd tot agent voor Nederland en België. Gate PR zal Coast New Zealand daarnaast wereldwijd vertegenwoordigen in de superjachtindustrie.

Coast New Zealand, opgericht in 2003, ontwerpt en produceert een complete productlijn van lifestyleproducten voor de watersporter, waaronder canvas tassen, lederen accessoires, zitzakken voor binnen- en buitengebruik, plaids, dekens, kussens en handdoeken. De stijlvolle productlijn van dit luxemerk is tijdloos en speciaal ontwikkeld om omstandigheden aan boord te weerstaan.

De benoeming van Gate PR, gevestigd in Nederland, maakt deel uit van de continue groei van Coast New Zealand binnen de watersportindustrie. Met de aanstelling van een lokale vertegenwoordiging en, belangrijker nog, een lokaal klantencontact onderstreept Coast New Zealand haar toewijding aan haar Nederlandse klantenkring en de Nederlandse watersportindustrie.

‘Wij zijn zeer blij met onze samenwerking met Gate PR. Omdat onze business wereldwijd blijft groeien, is de aanstelling van lokale agenten van cruciaal belang voor de groei van ons bedrijf en voor de bereikbaarheid van onze producten. Doordat Gate PR onze productlijnen in Nederland en België vertegenwoordigt, kunnen we nu direct communiceren met een significant deel van onze doelgroep en onze lokale klanten de juiste service verlenen,’ aldus Nicola Webster, eigenaresse en oprichtster van Coast New Zealand.

www.coastnewzealand.com

 

terug