Watersportverbond organiseert groot watersportfestival in Zoetermeer

Op zaterdag 10 mei organiseert het Watersportverbond in samenwerking met het Dutch Water Dreams het watersportfestival in Zoetermeer. Hiermee opent het watersportcomplex op feestelijke wijze het hoogseizoen voor de watersport. Voor kinderen is dit het uitgelezen moment om op een speelse en uitdagende manier kennis te maken met diverse watersporten en in contact tekomen met verschillende verenigingen uit de gemeente Zoetermeer.  

Watersportverenigingen uit gemeente Zoetermeer zullen aanwezig zijn om de kinderen kennis te laten maken met watersporten en hun passie. Ze kunnen de sporten kajakken, raften, zeilen, windsurfen, Hydro speed en SUP allemaal uitproberen.

Wie alle sporten heeft geprobeerd, kan nog een leuke verrassing verwachten. Het festival is geopend van 11.00 en 16.00 uur bij Dutch Water Dreams op de Van der Hagenstraat 3 te Zoetermeer.

www.watersportverbond.nl 

terug