Tweede editie voor Yacht & Lifestyle Hindeloopen

Gedurende het weekeinde van 17 en 18 mei 2014 vindt de 2e editie van het Yacht & Lifestyle Hindeloopen plaats. Na een zeer geslaagde 1e editie vorig jaar is Jachthaven Hindeloopen wederom het decor voor dit evenement.

Yacht & Lifestyle Hindeloopen is een inspirerend evenement voor mensen die kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel hebben staan! Bezoek de spectaculaire Yacht Show, waar naast diverse nieuwe schepen, een uitgebreid aanbod van verkoopschepen van Jachtmakelaardij de Valk gepresenteerd worden. Door het brede en gevarieerde aanbod bent u zowel voor de bezichtiging van zeil- als motorjachten bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen de praktische zaken rondom de watersport komen tijdens ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ aan bod. Ook aan optimale ontspanning voor de bemanning wordt gedacht. In de Hindelooper Marktplaats kunt u terecht voor trendy kwalitatief hoogstaande en stijlvolle artikelen waaronder diverse kledingstijlen, woonaccessoires, schoeisel en ander lederwaar. Suppen in de haven ervaren of een proefrit maken in een elektrische auto van het vooraanstaande merk Tesla behoren ook tot de
mogelijkheden.

In de sfeervolle Lounge is een groot aantal exposanten aanwezig die u informeren en adviseren over producten en diensten om uw verblijf aan boord nog aangenamer te maken; de nieuwste technische ontwikkelingen voor aan boord, stijlvolle stoffering, de juiste verzekering en de laatste trends op zeilgebied.

En natuurlijk wordt er ook aan de kinderen gedacht. Zij kunnen de Pipo knutsel-wagen bezoeken, een duik nemen in het zwembad of een proefles Suppen volgen. Zo kunt u er met het hele gezin een geslaagd dagje uit van maken.

De entree voor ‘Yacht & Lifestyle Hindeloopen’ is gratis. Op de website www.yachtandlifestylehindeloopen.nl vindt u naast praktische zaken meer informatie over hoe u uw bezoek nog aangenamer kunt maken. Het evenement is op beide dagen geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

terug