Open dag voor nieuwe luxe boerderij Heegh Staete

Na zeven jaren van voorbereidingen is Prins van Oranje gestart met de luxe energie neutraal werk/woonboerderijen aan de Wyde Wymert te Heeg. In het hart van het Friese Merengebied, nabij het Heegermeer en de Fluessen wordt een uniek project gerealiseerd. Op 14 en 15 juni worden open dagen georganiseerd.

In Resort Heeg komen wonen, werken en recreëren aan het water samen. De luxe studio’s en schiphuizen zijn al gereed, op naar de volgende stap. Op zaterdag 14 en zondag 15 juni openen wij de deuren van de eerste gerealiseerde boerderij van Heegh Staete. Hier is het bijzonder wonen in combinatie met werken en alle ruimte voor een boot voor de deur.

U bent beide dagen welkom tussen 10.00 en 16.00 uur onder het genot van koffie, bier, wijn en verse vis. Ook kunt u in een sloep ons project vanaf het water bewonderen.
Heegh Staete, Resort Heeg De Opper Heeg, telefoon 0515 – 44 41 59

Bereikbaarheid vanaf het water: vanaf het Heegermeer de afslag naar IJlst aan de Wyde Wymert.
Vanaf de weg: de 1e afslag na de 1e brug voor Heeg bij Osingahuizen.

terug