50 SK Kotters naar Sneek met jubileum SK Jachtbouw

SK Jachtbouw aan de Houkesloot bestaat 40 jaar en zij viert dit op 30 en 31 mei met een grote groep eigenaren van SK Kotters.

In maart zijn de uitnodigingen verzonden, met als motto “met het 40 jarig bestaan, 40 SK schepen voor de wal !”. Binnen 3 weken waren er al 45 aanmeldingen binnen van SK eigenaren uit Nederland, Duitsland en België die met hun boot in konvooi naar Sneek zullen komen.

Tjerk Tuinstra, eigenaar van SK Jachtbouw: “momenteel staat de teller op 50 SK motorjachten die hier voor de wal zullen komen te liggen. We hebben gelukkig afspraken kunnen maken met 3 buurbedrijven voor voldoende aanlegplaats. Van Architectenbureau Wijbenga tot en met Lokaal55 zal de oever volledig bezet worden met SK schepen. Dat is meer dan twee voetbalvelden lang!”

Al vanaf donderdag 29 mei zullen de schepen in de Houkesloot aankomen. Vrijdag 30 mei zullen ze alle 50 aangemeerd zijn. Er staat dan ondermeer een behendigheidswedstrijd varen op het programma.

www.sk-jachtbouw.nl

terug