X-Yachts Holland nu ook importeur van Seascape Yachts

Vanaf het voorjaar 2014 is X-Yachts Holland tevens importeur van Seascape Yachts uit Slovenië, een innoverende jachtwerf met gedreven werknemers.

Deze moderne trailerbare zeiljachten nodigen uit tot sportief zeilen, of u dat nu in wedstrijdverband wilt doen, double-handed of juist met het gezin. De hoge stabiliteit van deze schepen gecombineerd met het relatief lichte totaalgewicht garanderen aansprekende prestaties.
Dezelfde hoge stabiliteit geeft ook het vertrouwen om met het hele gezin te genieten, en met de mogelijkheid om de kiel omhoog te zwenken kan men vrijwel het strand opvaren!

De Seascape 18 is vanaf heden in Marina Muiderzand te bezichtigen en zal ook tijdens de More Than Boats show op 10 en 11 mei in Jachthaven Bruinisse te bewonderen zijn. De Seascape 27 is vanaf midden juli in Nederland te bezichtigen. Elke zeilenthousiast is welkom om bij ons langs te komen voor een uitgebreide uitleg over Seascape Yachts.

www.x-yachts.nl

terug