Victoire opent servicecenter in Monnickendam

Victoire, één van de langst bestaande Nederlandse merken (1961) op het gebied van de bouw en ontwikkeling van zeiljachten, is verhuisd naar Marina Monnickendam en opent daar haar ‘servicecenter’.

Vanuit deze nieuwe locatie zal de dienstverlening naar bestaande Victoire eigenaren verder worden uitgebreid. Zo kunnen Victoire vaarders terecht met alle vragen over hun schip en uitrusting en voor levering van originele onderdelen en nieuwe zeilen. Daarnaast biedt de nieuwe locatie meer ruimte voor het presenteren van gebruikte schepen.
Victoire heeft met een gerenommeerde Nederlandse zeilmaker een pakket van zeilen ontwikkeld voor de verschillende typen Victoires. Bij aanvraag kan binnen enkele dagen een offerte verstuurd worden. Overal in Nederland kunnen de zeilen worden ingemeten. Vervolgens kan het zeilpakket opgestuurd worden of kan het schip bij Victoire in Monnickendam worden getuigd. Indien gewenst kan tegelijkertijd het staand en lopend want geïnspecteerd en indien nodig vervangen worden. Alles met de garantie dat de tuigage er prachtig op komt te staan. Door deze samenwerking kunnen we hoogwaardige Victoire zeilen leveren tegen een bijzonder gunstige prijsstelling.

Voor de verkoopbemiddeling van bestaande Victoires wordt de gehele afhandeling verzorgd. ‘We zien momenteel een aanzienlijke interesse naar gebruikte Victoires uit het buitenland’, aldus Geert Wilmink, directeur van Victoire. ‘De verkoop in Nederland wordt lastiger en daardoor liggen veel schepen langere tijd te koop zonder dat ernaar omgekeken wordt. Wij bieden Victoire eigenaren de mogelijkheid om hun schip bij ons in bemiddeling te geven. Optimaal is een ligplaats bij ons in de haven zodat wij er alle aandacht aan kunnen geven.’

De schepen worden internationaal aangeboden en de gehele afhandeling wordt verzorgd inclusief eventuele onderhoudswerkzaamheden. ‘Eigenaren die van plan zijn om hun schip aan het einde van het vaarseizoen te verkopen adviseren wij om het nu al in bemiddeling te geven. Zo voorkom je een lange periode van verkoop zonder het schip gebruikt wordt en dat het schip van je af loopt.’ De nieuwe locatie in Monnickendam biedt ruimte direct bij het kantoor om de gebruikte schepen te presenteren.

Het nieuwe adres is Jachthaven 1, 1141AV Monnickendam.
www.victoire.nl

terug