Vetus introduceert een nieuwe serie waterlocks; de Heavy Duty Composite serie

Vetus HD Composite is een speciaal ontwikkeld composietmateriaal met een temperatuurbestendigheid van maar liefst 260 graden Celsius. Samen met de reeds unieke eigenschappen van de Vetus waterlocks, is deze nieuwe serie Vetus Heavy Duty waterlocks uniek in de markt.

De NLP waterlock serie staat wereldwijd bekend om de geluidsdempende eigenschappen, grote mate van vrijheid in installatie, en de zeer lage tegendruk in het systeem. De bestendigheid tegen vervormen onder druk, op maar liefst 250 graden Celsius, is bijna twee keer zo hoog dan dat van standaard glasvezel versterkt polyester. Hetzelfde geldt voor de trek- en buigsterkte.

Het nieuwe materiaal verhoogt niet alleen de temperatuurbestendigheid, maar is ook nog eens twee keer zo licht als het materiaal van concurrerende waterlocks. Ideaal voor opstellingen waarbij gewicht een zeer belangrijke rol speelt.

Nu beschikbaar in de HDC serie, is de NLP waterlock serie. Binnenkort brengt Vetus ook de NLP3, NLPH en NLPG waterlock series in dit nieuwe materiaal op de markt.

www.vetus.com

terug