Suzuki introduceert twee nieuwe buitenboordmotoren: de DF25A en de DF30A

Suzuki heeft wederom twee nieuwe, superzuinige, lichtgewicht buitenboordmotoren aan zijn range toegevoegd: de DF25A en de DF30A. Beide motoren zijn de nieuwe maatstaf op het gebied van prestaties, laag verbruik en groot gebruiksgemak.

De nieuwe Suzuki-buitenboordmotoren DF25A en DF30A leveren – met een gewicht vanaf slechts 62 kilo – de beste vermogen-gewichtverhouding in hun klasse. Een opmerkelijke prestatie, zeker gezien het feit dat de motoren ook nog eens zeer compleet zijn uitgerust. Het lage gewicht zorgt er samen met de compacte afmetingen voor dat deze modellen zeer gemakkelijk te hanteren en voor vele boten toepasbaar zijn.

Beide versies zijn gebaseerd op het volkomen nieuw ontwikkelde driecilinder-in-lijn motorblok met een cilinderinhoud van 490 cc. Ze zijn voorzien van de nieuwste generatie elektronische brandstofinjectie: het Suzuki ‘Lean Burn Control System’. Hierdoor zijn deze motoren nog eens tot 15% zuiniger dan hun voorgangers en daarmee verreweg de zuinigste buitenboordmotoren in hun klasse. Bovendien zijn beide modellen dankzij een revolutionair startmechanisme zeer licht en gemakkelijk met de hand te starten.

De nieuwe Suzuki DF25A en DF30A zijn vanaf begin mei 2014 leverbaar voor prijzen vanaf € 4.299,-.

Kijk voor meer informatie en de beschikbare uitvoeringen op www.suzuki.nl.

terug