Supiore wint prestigieuze duurzaamheidsaward

Het Nederlandse bedrijf Supiore, bekend van de elektrische luxeboten, werd afgelopen vrijdag tijdens de 1.618 Sustainable Luxury beurs in Parijs geëerd met de Sustainable Luxury Award. Oprichter en ontwerper Cor Berghuys: “Wat een fantastische eer. En dan te bedenken dat we genomineerd waren met merken als BMW en Biotherm. Wij zijn enorm trots.”

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf werd in 2011 opgericht en ontwerpt en produceert luxe elektrische tenders en boten. Hun eerste model in de serie, de Supiore Uno, heeft internationaal veel belangstelling gewekt. Sales manager Lars van der Veen, die de award in Parijs in ontvangst nam: “Wij zijn dankbaar en trots op de aandacht die wij internationaal voor onze prachtige boot ontvangen. Deze award geeft ons de bevestiging dat we met iets goeds bezig zijn. Wij gaan dus vooral zo door.”

Uitgebreide informatie over de elektrische Supiore Uno vindt u op de website van Supiore: www.supiore.com.

terug