Melior Yachts introduceert de Tiwal 32

Een zeilboot waar de lusten en lasten in balans zijn, dat is de belofte van Melior Yachts. Geen dure ligplaats, verzekering en weinig onderhoud.

De Tiwal 3.2 is een opblaasbare, lichtgewicht zeilboot met een 5.2 of 7 m2 zeil, welke u gemakkelijk en snel kunt opbergen in twee zakken met een totaalgewicht van 50 kilogram. En de prestaties zouden niet onderdoen met een vergelijkbaar formaat zeilboot. Het is niet voor niets dat deze boot al meerdere malen in de prijzen is gevallen. Zo werd de Tiwal 3.2 verkozen tot ‘Boat of the year 2014’ door Sailingworld en ontving zij ook een ‘Best of the best’ design award van Reddot. Kijk op www.tiwal.nl voor een videodemonstratie.

Op de HISWA RAI in Amsterdam heeft Melior Yachts uit Jirnsum de Tiwal 3.2 succesvol geïntroduceerd en een trend gezet in een nieuwe tak van watersport. Oscar Simonse, eigenaar van Melior Yachts is dan ook vastbesloten om het grote publiek kennis te laten maken met deze bijzondere ervaring.

terug